Image

OBIECTIVE

Obiectivul general al proiectului il reprezinta facilitarea accesului pe piata muncii a grupurilor vulnerabile si promovarea unei societati incluzive si coezive, prin sprijinirea infiintarii de structuri de economie sociala. Atingerea obiectivului general al proiectului va avea drept rezultat crearea a 5 structuri de economie sociala care vor oferi servicii de asistenta persoane la domiciuliu, in cadrul carora vor lucra 45 de persoane, dintre care 30 de persoane care fac parte din grupuri vulnerabile

OS1: Dezvoltarea si promovarea unor activitati si servicii generatoare de profit/venit pentru a ajuta persoanele excluse social sau cele expuse riscului de excluziune sociala sa se integreze sau reintegreze pe piata muncii, in structurile economiei sociale.

OS2: Consolidarea capacitatilor, competentelor, cunostintelor si stimei de sine pentru grupurile vulnerabile, prin acțiuni de instruire formala si non-formala.

OS3: Consolidarea capacitatii structurilor din economia sociala, precum si incurajarea cooperarii intre organizatii prin actiuni de informare si prin realizarea de parteneriate intre structurile de economie sociala.

Please publish modules in offcanvas position.